Dagens rett: Pai med juleskinke og rødkål

En fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Dagens rett: Pai med juleskinke og rødkål

Dagens rett: Pai med juleskinke og rødkål

Publisert Oppdatert
Skap julestemning i huset med denne deilige retten!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer
  • Slik gjør du

    1. Dekk en paiform med paideigen.

    2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler.

    3. Stek det raskt sammen med honning.

    4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.

    5. Stekes i 20 minutter på 225 ºC midt i ovnen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag