Dagens rett: Pai med juleskinke og rødkål
En fargerik og annerledes pai med smak av jul.
Skap julestemning i huset med denne deilige retten!
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 500 g juleskinke
- 1 pk ferdig paideig
- 400 g rødkål
- 2 ss margarin til steking
- 2 ss honning
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 4 stk egg
- 4 dl helmelk
- 80 g revet edamer
- Slik gjør du
1. Dekk en paiform med paideigen.
2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler.
3. Stek det raskt sammen med honning.
4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
5. Stekes i 20 minutter på 225 ºC midt i ovnen.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 21/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.