Dagens rett: Onsdagssuppe

Denne suppen inneholder kvernet lammekjøtt, og med bønner, provencekrydder og tomater får den et preg av middelhavet.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

400 g lammedeig
1 stk. løk
2 ss olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder
1 l kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomatbønner
1 boks hermetiske tomater
5 dl frossen grønnsaksblanding f.eks brokkoliblanding

Fremgangsmåte:

1. Rens og hakk løken. Bruk en vid gryte og brun lammedeigen i oljen sammen med løken. Tilsett krydder.

2. Ha i buljong, tomatbønner og tomater og la det koke opp.

3. Tilsett grønnsaksblandingen og la suppen trekke et par minutter.

Server med brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning