Dagens rett: Onsdagsfryd med roastbiff

Et måltid rikt på smak som passer godt på "lille-lørdag".

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 skive store, tykke grovt brød
2 ss sølvløk hakket
1 stk. sylteagurk, hel hakket
1 dl kesam
½ stk. presset lime
6 skive roastbiff
6 stk. skiver ferdigkokte poteter
6 stk. store salatblad
50 g ruccula
2 stk. tomat i skiver
1 ss hakket frisk timian
4 stilk frisk timian

Fremgangsmåte:

Bland sammen sylteløk og -agurk, kesam (eller lettrømme), limesaft, salt og pepper. Legg salatblader og tomatskiver på (smurte) brødskiver og så roastbiff. Ha potetskiver over, pepperdryss. Bland hakket timian i røren og ha den på toppen av det hele. Pynt med friske små kvister til slutt, og ha en fin onsdagskveld.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag