Dagens rett: Omelett med råkost

Sunt, raskt og godt.

Dagens rett: Omelett med råkost
Dagens rett: Omelett med råkost
Sist oppdatert
Omelett er raskt, enkelt og godt. Med brød ved siden av får du et fullverdig ernæringsmessig måltid.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 8 stk egg
  • 8 ss vann
  • litt salt
  • 2 ss margarin til steking
  • Råkost:
  • 2 stk strimlet rapidsalat
  • 4 stk revet gulrot
  • Slik gjør du

    1. Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en klatt margarin freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten. Eventuelt fyll legges på den ene halvdelen og den andre halvdelen brettes over.

    2. Bland strimlet salat og revet gulrot til en frisk og god råkost.

    Tips:

    Som fyll kan du bruke revet ost, kokt skinke, purre, sopp, krydderurter og bacon.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 19/09 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også