Dagens rett: Nakkekoteletter med potet- og aïolisalat
Kombiner kotelettene med en annerledes og spennende potetsalat med mye smak!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk. marinerte nakkekoteletter av svin
800 g ferskpotet (nypotet)
100 g chorizopølse
2 ss hakket frisk basilikum
1 flaske aïoli (245 g)
Fremgangsmåte:
1. Vask og del nypotetene i to. Kok de i ca 10-15 minutter til de er gjennomkokte.
2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og choritzo godt sammen. Vend inn potetene.
3. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 13/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.