Dagens rett: Middelhavskylling med pasta

Utrolig enkelt og utrolig godt.

Dagens rett: Middelhavskylling med pasta

Dagens rett: Middelhavskylling med pasta

Publisert Oppdatert
I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • litt salt og pepper
  • 4 ss flytende margarin til steking
  • 3 ss revet parmesan
  • 8 stk grønne oliven
  • 2 ts hakket frisk oregano
  • Basilikum- og tomatsaus:
  • 2 stk løk i båter
  • 2 boks hermetiske tomater
  • ca 1 ts sukker
  • 2 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.

    2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.

    Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag