Dagens rett: Meksikanske pannekaker

Alternativ vri på tradisjonell oppskrift.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Pannekaker:
5 dl hvetemel
½ ts salt
2 ½ dl melk
2 ½ dl kefir
4 stk. egg
1 ts bakepulver
60 g smør
smør til steking

Krydret kyllingfyll:
1 stk. finhakket løk
400 g kyllingkjøttdeig
1 pose tacokrydder
½ dl vann
200 g tacosaus
1 boks hermetiske røde bønner
1 stk. hakket gul paprika
2 ss finhakket frisk koriander
evt. litt revet ost

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til pannekakerøren i en hurtigmikser og kjør til røren er glatt. La røren hvile i 20 minutter. Stek pannekakene gylne på middels varme.

Stek løk og kyllingkjøttdeig, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det koke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander.

Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap. Server med salat, guacamole, rømme og salsa.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 18/03 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også