Dagens rett: Medisterkaker med stuede grønnsaker

Ferdige medisterkaker er en enkel og rask middag når tidsklemma strammer i førjulstiden.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g medisterkaker
400 g blomkål
300 g rosenkål
1 pose hvit saus

Fremgangsmåte:

1. Del blomkålen i buketter. Kok rosenkål og blomkålbukettene lett møre. La kokevannet renne godt av.

2. Lag den hvite sausen etter anvisning på posen. Tilsett rosenkål og blomkål.

3. Varm opp medisterkakene.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag