Dagens rett: Marokkansk kylling

En spennende rett med eksotiske smaker.

Dagens rett: Marokkansk kylling
Dagens rett: Marokkansk kylling
Sist oppdatert
Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. Denne raske hverdagsretten inneholder couscous, aprikoser og korinader - herlig!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 400 g couscous
  • 1 boks hermetiske aprikoser
  • 1 dl rosiner
  • ½ stk i terninger slangeagurk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.

    2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.

    3. Tilsett rosiner og agurk, bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 29/11 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også