Dagens rett: Lettvint kyllingform

Med posesuppe og grillet kylling som basis er dette en lettvint kyllingform.

Dagens rett: Lettvint  kyllingform

Dagens rett: Lettvint kyllingform

Publisert Oppdatert
Thailandsk karripasta setter en ekstra spiss på smaken.

Porsjoner: 3

Ingredienser
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) Saus:
  • 1 pose sjampinjong- og brokkolisuppe
  • 4 dl vann
  • ca. 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • ca. 2 ts grønn karripasta , evt. litt chilipasta
  • 150 g frisk sjampinjong
  • evt. persilledryss
  • evt. noen potetchips
  • Slik gjør du

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Del kyllingen i serveringstykker og legg dem over i en ildfast form.

    2. Ha suppeposen i en kjele og tilsett vann, crème fraîche og krydder.

    3. Stek sjampinjongen og ha den i sausen. Hell sausen over kyllingen og stek den i ovnen i ca. 20 minutter.

    Server kyllingform med ris og salat. Knus evt. potetchips og dryss over rett før servering.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag