Dagens rett: Kyllingwraps

Hjemmelagde kyllingtortillas er perfekt kosemat!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: vanskelig
Porsjoner: 12 stk


Ingredienser:

kjøtt fra 1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
12 stk. hvetetortilla eller maistortilla
2 stk. grønn chili
½ potte frisk koriander
1 stk. tomat
1 stk. løk

Fremgangsmåte:

Fjern frøene på chiliene. Finhakk dem sammen med korianderbladene. Skjær tomat og løk i terninger. Fres alt i stekepanne sammen med olje. Skjær kyllingkjøttet i strimler og tilsett i pannen. La kjøttet bli varmt.

Varm tortillaene som anvist på pakken.

Ha på et par skjeer med kjøtt- og grønnsaksblanding. Rull dem sammen til fløytefasong. Fest med tannstikkere. Varm olje i en dyp stekepanne eller gryte og friter fløytene til de er sprø og lys brune. Legg dem på kjøkkenpapir.

Server fløytene med aguacate salsa og rømme.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag