Dagens rett: Kyllingwok med fullkornsnudler

Det er enkelt å lage fargerik og fristende middag.

Dagens rett: Kyllingwok med fullkornsnudler

Dagens rett: Kyllingwok med fullkornsnudler

Publisert Oppdatert
Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet i tynne strimler
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • salt og kvernet pepper
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 1 stk grønn squash i strimler
  • 1 stk mango i biter
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 250 g fullkornsnudler eller ris
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingstrimlene raskt sammen med revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt.

    2. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet.

    3. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene.

    Server kyllingwoken med ris eller nudler og pynt gjerne med limebåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag