Dagens rett: Kyllingpai med spinat

Lag gjerne paien når du har ledig tid i helgen!

Dagens rett: 
					
	






	Kyllingpai med spinat

Dagens rett: Kyllingpai med spinat

Publisert Oppdatert
Da har du enkel mat å varme deg på når hverdagens mas tar deg. Server gjerne med salat.

Porsjoner: 4

Ingredienser Paibunn:
  • 50 g smør
  • 120 g hvetemel
  • Ca. 2 ss vann
  • Fyll:
  • 4 stk kyllingfilet i biter
  • 1 stk løk
  • 200 g frisk spinat
  • 5 stk egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1½ ts pepper
  • 10 stk sorte oliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost
  • Slik gjør du

    1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca. 1/2 time.

    2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.

    3. Stek kyllingbitene og finhakket løk. Tilsett renset og vasket spinat og fres det til spinaten faller sammen. Fordel alt på den forstekte paibunnen.

    4. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss delte oliven og revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag