Dagens rett: Kyllingnachos
Nydelig fredagsmat, og med kyllingkjøttdeig blir retten sunnere!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ stk. løk
1 stk. gul paprika
1 stk. grønn squash
1 boks chilibønner
ca. 3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar
Til pynt:
ca. 2 dl ruccula
ca. 4 ss sorte oliven
½ stk. rød paprika
1 stk. lime
Fremgangsmåte:
Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og squash og la det surre i noen minutter.
Tilsett bønner og 2/3 av salsaen og varm opp.
Ha kjøttblandingen i en ildfast form, eller små porsjonsformer. Sett noen tortillachips rundt kanten og dryss over revet ost. Gratiner i ovn ved 225 °C til osten har smeltet.
Legg på litt rucculasalat, hakket oliven og paprika.
Server med resten av salsaen, rømme og limebåter.
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ stk. løk
1 stk. gul paprika
1 stk. grønn squash
1 boks chilibønner
ca. 3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar
Til pynt:
ca. 2 dl ruccula
ca. 4 ss sorte oliven
½ stk. rød paprika
1 stk. lime
Fremgangsmåte:
Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og squash og la det surre i noen minutter.
Tilsett bønner og 2/3 av salsaen og varm opp.
Ha kjøttblandingen i en ildfast form, eller små porsjonsformer. Sett noen tortillachips rundt kanten og dryss over revet ost. Gratiner i ovn ved 225 °C til osten har smeltet.
Legg på litt rucculasalat, hakket oliven og paprika.
Server med resten av salsaen, rømme og limebåter.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 20/02 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.