Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Med hint av meksikanske smaker og med kun 20 minutters tilberedning.

Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Publisert Oppdatert
Ferdiggrillede kyllinglår er et produkt som er laget for deg som ønsker fortgang i middagssakene.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 4 dl hurtigris
  • 2 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 1 stk finhakket løk
  • 1 ts salt
  • Slik gjør du

    1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.

    2. Kok risen etter anvisning på pakken.

    3. Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.

    PS: Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag