Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Med hint av meksikanske smaker og med kun 20 minutters tilberedning.

Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Dagens rett: Kyllinglår Mexico

Publisert Oppdatert
Ferdiggrillede kyllinglår er et produkt som er laget for deg som ønsker fortgang i middagssakene.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 4 dl hurtigris
  • 2 ss olje til steking
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 1 stk finhakket løk
  • 1 ts salt
  • Slik gjør du

    1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.

    2. Kok risen etter anvisning på pakken.

    3. Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.

    PS: Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning