Dagens rett: Kyllinglår med bakt tomat og mozzarella

Gode, ærlige og forføreriske smaker på en og samme tallerken.

Dagens rett: Kyllinglår med bakt tomat og mozzarella
Dagens rett: Kyllinglår med bakt tomat og mozzarella
Sist oppdatert
Kyllinglår med tomat og mozzarella er så enkel å lage at man strengt talt ikke trenger å tenke noe særlig når man lager den.

Porsjoner: 4.

Ingredienser
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 4 stk tomat
  • 2 stk mozzarella
  • 1 pk ruccula
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • Slik gjør du

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Legg kyllinglårene i en ildfast, smurt form og sett i ovnen i ca. 20 minutter.

    2. Kutt toppen av tomatene og skrap ut innholdet. Legg en halv mozzarella i hver tomat. Legges sammen med kyllinglårene når det gjenstår ti minutter av steketiden.

    3. Lag dressing ved å blande olivenolje og balsamico. Vask salaten og vend inn dressingen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 05/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også