Dagens rett: Kyllinglår med bakt tomat

Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk rå eller grillede kyllinglår
4 stk tomat
2 stk mozzarella
1 pk ruccula
3 ss olivenolje
2 ts balsamicoeddik

Fremgangsmåte:

1. Sett stekeovnen på 200 °C. Legg kyllinglårene i en ildfast, smurt form og sett i ovnen.

2. Kutt toppen av tomatene og skrap ut innholdet. Legg en halv mozzarella i hver tomat. Legges sammen med kyllinglårene når det gjenstår ti minutter av steketiden.

3. Lag dressing ved å blande olivenolje og balsamico. Vask salaten og vend inn dressingen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag