Dagens rett: Kyllinglår i kokosmelk

Spennende hverdagsmat.

Dagens rett: Kyllinglår i kokosmelk

Dagens rett: Kyllinglår i kokosmelk

Publisert Oppdatert
Med denne retten får du hele middagen servert i én form. En enkel rett med masse spennende smaker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 6 stk grillede kyllinglår
  • 8 stk mandelpoteter i tynne skiver
  • 2 stk rødløk i skiver
  • 3 stk hakkede vårløk
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • ½ dl soyasaus
  • ca. 3 ts grønn karripasta
  • ca. 3 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter
  • Slik gjør du:

    Sett stekeovnen på 225 °C.

    1. Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.

    2. Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

    Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning