Dagens rett: Kyllinggryte

Sunn og god mat som varmer i kroppen.

Dagens rett: Kyllinggryte

Dagens rett: Kyllinggryte

Publisert Oppdatert
Prøv denne superraske og enkle kyllinggryten med hermetiske tomater og kikerter. Dette er god hverdagskost!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • ¼ ts finhakket rød chili
  • ¼ ts gurkemeie
  • ¼ ts malt spisskummen
  • salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 2 stk snittet vårløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g frisk spinat eller bladpersille
  • Slik gjør du:

    1. Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund.

    2. Varm olivenolje. Stek hakket hvitløk og kyllingstrimlene i 2-3 minutter.

    3. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille og strimlet vårløk helt til slutt. Server med en gang.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag