Dagens rett: Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian

Nydelig mat som passer hele familien.

Dagens rett: 
					
	






	Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian
Dagens rett: Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian
Sist oppdatert
Dette er en herlig enkel pastarett med kyllingfilet og massevis med smakfulle tomater og urter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 3 stk kyllingfilet
  • 500 g spagetti
  • ca. 350 g rød cherrytomat , røde og gule
  • ca. ¼ potte frisk merian , evt. basilikum
  • 6 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss hvitvinseddik , evt. rødvinseddik
  • havsalt
  • kvernet pepper
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingfiletne i margarin i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Ha på salt og pepper.

    2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to.

    3. La pastaen renne av og bland med tomater, hvitløk og urter. Del kyllingfiletene i biter, og fordel dem over retten. Slå på olje og eddik og strø på salt og pepper.

    Bland alt lett sammen og server straks med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 06/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også