Dagens rett: Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian

Nydelig mat som passer hele familien.

Dagens rett: 
					
	






	Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian

Dagens rett: Kyllingfilet med spagetti, cherrytomater og merian

Publisert Oppdatert
Dette er en herlig enkel pastarett med kyllingfilet og massevis med smakfulle tomater og urter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 3 stk kyllingfilet
  • 500 g spagetti
  • ca. 350 g rød cherrytomat , røde og gule
  • ca. ¼ potte frisk merian , evt. basilikum
  • 6 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss hvitvinseddik , evt. rødvinseddik
  • havsalt
  • kvernet pepper
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingfiletne i margarin i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Ha på salt og pepper.

    2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to.

    3. La pastaen renne av og bland med tomater, hvitløk og urter. Del kyllingfiletene i biter, og fordel dem over retten. Slå på olje og eddik og strø på salt og pepper.

    Bland alt lett sammen og server straks med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag