Dagens rett: Kyllingfilet med bønnesalat

Hvorfor ikke grille til hverdags?

Dagens rett: Kyllingfilet med bønnesalat
Dagens rett: Kyllingfilet med bønnesalat
Sist oppdatert
Vi foreslår en smakfull og god bønnesalat sammen med grillet kyllingfilet. Mer tilbehør trenger du rett og slett ikke.

Porsjoner: 4.

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • salt og pepper
  • Bønnesalat:
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk slangeagurk
  • 1 dl sorte oliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • salt og pepper
  • Slik gjør du

    1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.

    2. Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.

    3. Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.

    4. Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.

    Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også