Dagens rett:  Kyllingburger

Det er enkelt å lage hamburgere av kyllingkjøttdeig.

Dagens rett: 
					
	





	Kyllingburger

Dagens rett:  Kyllingburger

Publisert Oppdatert
Hva med å servere dem i barnebursdagen?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 stk egg
  • ½ dl vann
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 4 blad hodesalat
  • 1 stk tomat
  • ¼ stk slangeagurk
  • ca. ½ stk løk
  • Slik gjør du

    1. Ha alle ingrediensene i en bolle eller matprosessor og rør dem lett sammen. Del deigen i fire og form hver del til litt tykke, store burgere.

    2. Stek burgerne i en middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.

    Server nystekte kyllingburgere i hamburgerbrød sammen med salat, agurk, tomat, løkringer og eventuelt en hamburgerdressing eller ketchup.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag