Dagens rett:  Kyllingburger

Det er enkelt å lage hamburgere av kyllingkjøttdeig.

Dagens rett: 
					
	





	Kyllingburger
Dagens rett:  Kyllingburger
Sist oppdatert
Hva med å servere dem i barnebursdagen?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 stk egg
  • ½ dl vann
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 4 blad hodesalat
  • 1 stk tomat
  • ¼ stk slangeagurk
  • ca. ½ stk løk
  • Slik gjør du

    1. Ha alle ingrediensene i en bolle eller matprosessor og rør dem lett sammen. Del deigen i fire og form hver del til litt tykke, store burgere.

    2. Stek burgerne i en middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.

    Server nystekte kyllingburgere i hamburgerbrød sammen med salat, agurk, tomat, løkringer og eventuelt en hamburgerdressing eller ketchup.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 22/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også