Dagens rett: Kyllingburger
Det er enkelt å lage hamburgere av kyllingkjøttdeig.
Hva med å servere dem i barnebursdagen?
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 1 stk egg
- ½ dl vann
- 2 ss margarin til steking
- 4 stk hamburgerbrød
- 4 blad hodesalat
- 1 stk tomat
- ¼ stk slangeagurk
- ca. ½ stk løk
- Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en bolle eller matprosessor og rør dem lett sammen. Del deigen i fire og form hver del til litt tykke, store burgere.
2. Stek burgerne i en middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
Server nystekte kyllingburgere i hamburgerbrød sammen med salat, agurk, tomat, løkringer og eventuelt en hamburgerdressing eller ketchup.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 22/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.