Dagens rett: Kylling chop suey

Deilig og enkelt!

Dagens rett: Kylling chop suey

Dagens rett: Kylling chop suey

Publisert Oppdatert
Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g kyllingfilet
  • ca. 2 ss maisstivelse (maizena)
  • ca. 2 ss olje til steking
  • 1 stk løk
  • 3 stk gulrot
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 pose dypfryst wokblanding
  • 4 stk vårløk
  • 3 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss soyasaus
  • ca. 1 ss østerssaus (oyster sauce)
  • Slik gjør du

    1. Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

    2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.

    3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

    4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

    5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

    Server chop suey med jasminris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag