Dagens rett: Kylling- og tortillasnacks

Enkel og god helgemat.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ stk løk
1 stk rød paprika
ca. 3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar

Fremgangsmåte:

Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 22/05 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også