Dagens rett: Kylling- og tortillasnacks
Nydelig helgemat!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
½ stk løk
1 stk rød paprika
ca. 3 dl salsa
1 pose tortillachips
3 dl revet cheddar
Fremgangsmåte:
Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.
- Dagens rett er levert av samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 28/08 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.