Dagens rett: Krydret bønnesuppe med medisterboller

Dette er en mettende suppe med masse smak.

Dagens rett: Krydret bønnesuppe med medisterboller

Dagens rett: Krydret bønnesuppe med medisterboller

Publisert Oppdatert
Med medisterboller i, får du en liten smak på jula.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g medisterdeig
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 boks chilibønner
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • ½ ts malt koriander
  • ½ ts malt ingefær
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Ha tomatene og chilibønnene i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.

    2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.

    Serveres med brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag