Dagens rett: Krydret bønnesuppe

Dette er en mettende suppe med masse smak. Med medisterboller i får du en liten smak på jula.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g medisterdeig
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 boks chilibønner
4 dl kjøttbuljong (utblandet)
½ ts malt koriander
½ ts malt ingefær
½ ts salt

Fremgangsmåte:

1. Ha tomatene og chilibønnene i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.

2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.

Serveres med brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag