Dagens rett: Krydret bønnesuppe
Dette er en mettende suppe med masse smak. Med medisterboller i får du en liten smak på jula.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
500 g medisterdeig
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 boks chilibønner
4 dl kjøttbuljong (utblandet)
½ ts malt koriander
½ ts malt ingefær
½ ts salt
Fremgangsmåte:
1. Ha tomatene og chilibønnene i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.
2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.
Serveres med brød.
- Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 02/12 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.