Dagens rett: Koteletter med kremet kinakål
Kinakål kommer bedre til sin rett om man varmer den opp!
Koteletten spiller selvfølgelig førstefiolin, men med kinakål med på scenen vil resultatet bli spesielt harmonisk.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kotelett av svin
- 2 ss margarin
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 stk kinakål
- 1 pose carbonarasaus
- 1 pk brødkrutonger
- 20 stk sorte oliven
- Slik gjør du
1. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.
2. Kok sausen etter anvisning på pakken. Skjær kinakål i strimler og vend inn i sausen.
3. Strø brødkrutonger og oliven over rett før servering
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 21/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.