Dagens rett: Kjøttboller à la krem
To herlige favoritter i en og samme rett!
Mange elsker kremsaus og mange elsker kjøttboller. Hvorfor ikke lage en superenkel kombinasjon av disse to fortreffeligheter? Snaddermat laget på under 20 minutter.
Porsjoner: 2
Ingredienser:
Porsjoner: 2
Ingredienser:
- 300 g kjøttboller
- 1 pk fersk tortellini à 250 g
- 1 dl matfløte
- 1 stk urtebuljongterning
- 1 pk ferdigkuttet salatblanding
- Slik gjør du:
1. Kok pasta og varm kjøttbollene etter anvisning på pakkene.
2. Kok opp fløte og ha i urtebuljongen. La buljongterningen smelte sammen med fløten. Ha i den ferdig kokte pastaen og rør godt. Serveres sammen med kjøttboller og salat.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 01/11 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.