Dagens rett: Kjøttboller à la krem

To herlige favoritter i en og samme rett!

Dagens rett: Kjøttboller à la krem

Dagens rett: Kjøttboller à la krem

Publisert Oppdatert
Mange elsker kremsaus og mange elsker kjøttboller. Hvorfor ikke lage en superenkel kombinasjon av disse to fortreffeligheter? Snaddermat laget på under 20 minutter.

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 300 g kjøttboller
  • 1 pk fersk tortellini à 250 g
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk urtebuljongterning
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • Slik gjør du:

    1. Kok pasta og varm kjøttbollene etter anvisning på pakkene.

    2. Kok opp fløte og ha i urtebuljongen. La buljongterningen smelte sammen med fløten. Ha i den ferdig kokte pastaen og rør godt. Serveres sammen med kjøttboller og salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag