Dagens rett: Kjøttboller à la krem

To herlige favoritter i en og samme rett!

Dagens rett: Kjøttboller à la krem
Dagens rett: Kjøttboller à la krem
Sist oppdatert
Mange elsker kremsaus og mange elsker kjøttboller. Hvorfor ikke lage en superenkel kombinasjon av disse to fortreffeligheter? Snaddermat laget på under 20 minutter.

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 300 g kjøttboller
  • 1 pk fersk tortellini à 250 g
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk urtebuljongterning
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • Slik gjør du:

    1. Kok pasta og varm kjøttbollene etter anvisning på pakkene.

    2. Kok opp fløte og ha i urtebuljongen. La buljongterningen smelte sammen med fløten. Ha i den ferdig kokte pastaen og rør godt. Serveres sammen med kjøttboller og salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 01/11 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også