Dagens rett: Kalkungryte

Herlig restemiddag!

Dagens rett: 
					
	




	Kalkungryte

Dagens rett: Kalkungryte

Publisert Oppdatert
Denne kalkungryten er enkel å lage og trenger kort tilberedningdtid. Og den smaker kjempegodt!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g strimlet kalkunkjøtt
  • 8 stk stjerneløk
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • ½ ts tørr sennep
  • ½ ts paprikapulver
  • 1 ss worchestershiresaus
  • salt og pepper
  • 3 ss tomatpuré
  • litt sukker
  • 1 beger seterrømme eller kremfløte
  • 1 stk grønn paprika i strimler
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • evt. et persilledryss
  • Slik gjør du

    1. Brun kalkunstrimlene lett i en panne.

    2. Ha dem over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong. Ha i buljong og de andre ingrediensene. La det småkoke noen minutter.

    Server med hakkede rødbeter og sylteagurk. Ris eller potetmos smaker godt til.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag