Dagens rett: Julewok
Hvorfor ikke lage en julevariant av wok-en? Ha vossakorv og epler i wok-en og du får garantert god førjulssteming.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g vossakorv
2 ss olje til steking
1 stk kinakål
2 stk eple
1 stk rødløk
½ glass lite jalapeno
1 pose ferdig woksaus
Fremgangsmåte:
1. Ta skinnet av vossakorven. Skjær den i strimler. Skjær kinakål i strimler, løk og epler i båter.
2. Fres pølsene raskt i woken til det er pent gyllent. Ta kjøttet ut av pannen.
3. Tilsett grønnsaker og jalapenos. La ikke grønnsakene være for lenge i woken, da mister de sin sprøhet.
4. Ha pølsene tilbake i woken og tilsett saus.
- Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
- Serveres med ris.
Denne saken ble første gang publisert 25/12 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.