Dagens rett: Julewok

Hvorfor ikke lage en julevariant av wok-en? Ha vossakorv og epler i wok-en og du får garantert god førjulssteming.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g vossakorv
2 ss olje til steking
1 stk kinakål
2 stk eple
1 stk rødløk
½ glass lite jalapeno
1 pose ferdig woksaus

Fremgangsmåte:

1. Ta skinnet av vossakorven. Skjær den i strimler. Skjær kinakål i strimler, løk og epler i båter.

2. Fres pølsene raskt i woken til det er pent gyllent. Ta kjøttet ut av pannen.

3. Tilsett grønnsaker og jalapenos. La ikke grønnsakene være for lenge i woken, da mister de sin sprøhet.

4. Ha pølsene tilbake i woken og tilsett saus.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
  • Serveres med ris.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag