Dagens rett: Innbakt svinefilet

Indrefilet av svin pakket inn i spekespinke og soltørkede tomater passer like godt på grillen som i stekepannen!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g indrefilet av svin
½ ts pepper
10 stk. soltørkede tomater
1 potte frisk basilikum
Ca. 8 skive spekeskinke
2 ss olje

Fremgangsmåte:

1. Gni svinefileten inn med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.

2. Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.

3. Skjær fileten i to cm tykke skiver.

Server med en frisk salat og Mangosaus.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også