Dagens rett: Innbakt biff

Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkede tomater og smørbar ost!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk biff av ytrefilet storfe
2 ss margarin eller olje
½ ts salt
¼ ts pepper
8 stk krepsehaler
2 ss smørbar ost med smak, gjerne krepsesmak
4 stk soltørkede tomater
2 plate butterdeig
1 stk egg
1 pose sjysaus

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 min på hver side.

2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 min.

4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag