Dagens rett: Hot BBQ-salat
Dette smaker godt og veldig mye!
Denne retten statuerer et godt eksempel på at man ikke trenger å velge mellom sunn mat og smaksrik mat.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
- 4 stk grillspyd
- 2 ss paprikapulver
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 4 ss rapsolje til steking
- 16 stk mandelpotet
- 2 ss bbq-krydder
- 2 stk tomat
- 4 ss barbequesaus
- 2 pk ferdigkuttet salatblanding
- Slik gjør du
1. Vask potetene og del dem i to på langs. Krydre med bbq-krydder og legg dem i ildfast form. Sett formen i ovnen og stek på 225 °C i ca. 20 minutter.
2. Del tomaten i to. Smør en spiseskje bbq-saus på hver av snittflatene. Stek tomatene sammen med potetene de siste 10 minuttene.
3. Tre kjøttet på trespyd. Krydre med paprika, salt og pepper. Stek spydene i 3-4 minutter på hver side i en panne.
4. Legg salaten i en bolle og ha på tomater og grillspyd.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 23/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.