Dagens rett: Høstsuppe med kylling

Nydelig hverdagsmat for mørke høstkvelder.

Dagens rett: Høstsuppe med kylling
Dagens rett: Høstsuppe med kylling
Sist oppdatert
Når høsten kommer blir det ekstra viktig å kose seg inne. Lag denne deilige suppen fra matprat.no, sett deg foran peisen og nyt herlig innekos!

Dette er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 1 l kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk gulrot i små biter
  • 100 g knollselleri (sellerirot) i små biter
  • 1 stk hakket løk
  • 100 g grønn squash i terninger
  • 100 g aspargesbønner
  • 100 g grovrevet grønnkål eller spinat
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • Slik gjør du
  • Kok opp kyllingbuljong og tilsett kylling skåret i passe store suppebiter.
  • Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett deretter å legge i grønnsakene etter hvert som du har stelt dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.
  • Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.




Denne saken ble første gang publisert 29/08 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også