Dagens rett: Høstkylling

Nydelig høstrett som er enkel å lage.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:


4 stk grillet kyllinglår
200 g i skiver sopp
10 stk sjalottløk
1 boks ferdig soppsuppe
1 ½ dl vann
1 beger crème fraîche orginal, 35 %
½ stk rød paprika
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Ha kyllinglårene i en smurt ildfast form.

2. Del soppen i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløkene til de er blanke.

3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.

4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.

5. Dryss over hakket paprika.

Server gjerne med godt brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 12/11 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også