Dagens rett: Grønnsakswraps med feta

En lett rett, både i forhold til kaloriinnhold og vanskelighetsgrad!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk. aubergine
4 stk. klasetomat
1 bunt vårløk
3 båter hvitløk
½ dl ekstra virgin olivenoljev 1 ss hvitvinseddik
3 ss frisk basilikum
3 ss frisk timian
nykvernet salt og pepper
100 g fetaost
4 stk. hvetetortilla

Fremgangsmåte:

Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver, ca 1 cm tykke.

Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.

Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn.

Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.

Varm tortillas etter anvisningen på pakken.

Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.

Pakk de inn i aluminiumsfolie og server de lune.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag