Dagens rett: Grillet teriyakibiff
Grillet teriyakibiff er en spennende og litt annerledes middagsrett.
Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
800 g mørbrad av storfe
1 pose teriyakisaus
Fremgangsmåte:
1. Skjær mørbradbiffene i ca. 1 cm tykke skiver. Ha dem sammen med teriyakisausen i en plastpose, klem ut luften, knyt igjen og la kjøttet marinere i minimum 30 minutter.
2. Grill raskt på sterk varme ca. 2 minutter per side.
Server med ris og asiatisk salat.
PSST:
Det er lettere å skjære løvtynne skiver av mørbraden hvis den er halvfryst.
Asiatisk salat
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 28/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.