Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat

Grillet kylling blir man aldri lei. Det gjelder bare å finne variasjoner i tilbehøret.

Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat

Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat

Publisert Oppdatert
Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen. Med presset sitronsaft som dressing holdes dessuten kaloriinnholdet på et beskjedent nivå.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 6 stk grillet kyllinglår Paprika- og kikertsalat:
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • ¼ stk rødløk
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • litt sitronsaft
  • Slik gjør du

    1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200 °C.

    2. Bland kikerter med finhakket paprika, persille og tynne strimler rød paprika. Ha over litt presset sitronsaft.

    Server gjerne den lettvinte retten i følge med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag