Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat

Grillet kylling blir man aldri lei. Det gjelder bare å finne variasjoner i tilbehøret.

Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat
Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat
Sist oppdatert
Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen. Med presset sitronsaft som dressing holdes dessuten kaloriinnholdet på et beskjedent nivå.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 6 stk grillet kyllinglår Paprika- og kikertsalat:
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • ¼ stk rødløk
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • litt sitronsaft
  • Slik gjør du

    1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200 °C.

    2. Bland kikerter med finhakket paprika, persille og tynne strimler rød paprika. Ha over litt presset sitronsaft.

    Server gjerne den lettvinte retten i følge med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 21/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også