Dagens rett: Gresk omelett

Litt sommer i vintermørket.

Dagens rett: Gresk omelett

Dagens rett: Gresk omelett

Publisert Oppdatert
Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • salt og kvernet pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk hermetiske artiskokker
  • ¼ stk finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
  • Slik gjør du:

    1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.

    2. Fres artisjokkbiter og paprika i litt margarin. Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.

    Serveres varm med en god salat.

    Tips

    I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag