Dagens rett: GAENG CHÖT - MOO SAP WUNSEN

Suppe med svinekjøttboller og glassnudler.

Dagens rett: GAENG CHÖT - MOO SAP WUNSEN

Dagens rett: GAENG CHÖT - MOO SAP WUNSEN

Publisert Oppdatert
I Thailand spiser man gjerne suppe til alle måltider. Her er en oppskrift som er superrask å lage og med deilige og rene smaker.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 2 ts pepper
  • 2 ts salt
  • 4 båt finhakket hvitløk
  • 8 stk tørket shitakesopp
  • 100 g glassnudler
  • 10 dl vann
  • 1 dl soyasaus
  • 2 stk vårløk skjæres i biter
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri) skjæres i biter
  • 4 ss frisk koriander
  • Slik gjør du

    1. Legg glassnudlene i en bolle vann og shikatesoppen i en annen.

    2. Finkutt kjøtt, hvitløk, salt og pepper og bland dette til en deig. Lag små boller ved å forme de i hånden.

    2. Kok opp vann og soyasaus og la kjøttbollene koke/trekke i vannet i 5 minutter.

    3. Del i shitakesoppen i to, legg dem og glassnudlene i kjelen og skru ned varmen.

    4. Etter ett par minutter har du i grønnsakene og trekker kjelen til side. Server straks og pynt med frisk koriander

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag