Dagens rett: Full pakke

Innpakket kylling er supert på travle dager.

Dagens rett: 
					
	






	Full pakke

Dagens rett: Full pakke

Publisert Oppdatert
Her lages alt i en pakke, og smaken - den er fantastisk!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 8 stk potet (gjerne amadine eller nypotet)
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 bunt vårløk
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • Slik gjør du

    1. Del kyllinglårene i to. Skjær poteter og tomat i skiver og finsnitt vårløken.

    2. Legg et lag skivede poteter på et stykke smurt folie. Dryss over vårløk og legg på tomater. Krydre med salt og pepper. Legg kyllinglårene på toppen.

    3. Brett opp kantene på folien og sett pakken inn i ovnen ved 225 °C i ca. 25 minutter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag