Dagens rett: Fransk lakseform

Laks, purre og epler pluss til krydder og matfløte og vips så har du en deilig rett på under en halv time!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g laksefilet
1 ts salt
1 stk. purre
2 stk. eple
3 dl matfløte
2 ts sennep fransk, tørr type

Fremgangsmåte:

I stekeovn 225 °C i 15 minutter.

Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form. Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken. Stek formen midt i ovnen. Server gjerne med kokte poteter og grønnsaker.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 17/02 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også