Dagens rett: Fransk lakseform

Alt-i-ett-form som er laget på under en halvtime.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g laksefilet
1 ts salt
1 stk purre
2 stk eple
3 dl matfløte
2 ts sennep fransk, tørr type

Fremgangsmåte:

Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form. Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken. Stek formen midt i ovnen på 225 °C i 15 minutter.

Server gjerne med kokte poteter og grønnsaker.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag