Dagens rett: Foliebakt grillet kylling

En kyllingfilet, hjemmelaget marinade og en grill - og du har en nydelig sommermiddag.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet

Timian og basilikummarinade:
1 dl olje
1 ss vineddik
1 ½ ss frisk timian
1 ½ ss frisk basilikum

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med filetene og bland godt. La posen ligge i kjøleskapet fra 1/2 - 3 timer.

Ta filetene opp av marinaden. Krydre dem med salt og pepper og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Legg pakkene rett på grillen. Snu pakkene et par ganger. Tiden varierer med varmen på grillen. Server kyllingfiletene med ris, og frisk frukt eller en god salat til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag