Dagens rett: Fajitas med biffstrimler

Skap litt helg i hverdagen.

Dagens rett: Fajitas med biffstrimler
Dagens rett: Fajitas med biffstrimler
Sist oppdatert
Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • ½ glass syltet jalapeno med kraft
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 glass salsa
  • 2 ss olje
  • 6 stk hvetetortilla
  • 1 boks meksikanske bønner
  • 1 boks guacamole
  • 1 dl lettrømme
  • Slik gjør du:

    1. Mariner biffstrimlene i jalapenos med kraften i ca. 30 minutter.

    2. Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapenos i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

    3. Fyll varme tortillas med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 29/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også