Dagens rett: Fajitas med biffstrimler

Skap litt helg i hverdagen.

Dagens rett: Fajitas med biffstrimler

Dagens rett: Fajitas med biffstrimler

Publisert Oppdatert
Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • ½ glass syltet jalapeno med kraft
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 glass salsa
  • 2 ss olje
  • 6 stk hvetetortilla
  • 1 boks meksikanske bønner
  • 1 boks guacamole
  • 1 dl lettrømme
  • Slik gjør du:

    1. Mariner biffstrimlene i jalapenos med kraften i ca. 30 minutter.

    2. Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapenos i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

    3. Fyll varme tortillas med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag