Dagens rett: Entrecôte med aubergine og squashform

Denne middagen er både sunn og god, og tar bare 20 minutter å lage!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

700 g entrecôte av storfe
2 ss olje til pensling
½ ts peppermiks
½ ts salt

2 stk. aubergine
2 stk. grønn squash
2 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder

125 g naturell fetaost

Fremgangsmåte:

1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem i ½ minutter på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.

2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.

3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 18/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også