Dagens rett: Egg- og tunfisksalat

Raskt, enkelt og supersunt.

Dagens rett: Egg- og tunfisksalat
Dagens rett: Egg- og tunfisksalat
Sist oppdatert
Noen ganger smaker det best med en salat i stedet for noe varmt å spise. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk egg
  • 1 stk romanosalat
  • 3 stk tomat
  • 1 stk rød paprika
  • ½ stk rødløk
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 1 ts kapers
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • Dressing:
  • 3 ss virgin olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • salt og pepper
  • Slik gjør du

    1. Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kald vann. Skrell eggene og del dem i båter.

    2. Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.

    3. Bland sammen olje og eddik til dressingen og smak til med litt salt og pepper. Fordel dressingen over salaten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 28/09 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også