Dagens rett: Cæsarsalat

Cæsarsalat er best med store, friske blader av romanosalat og hjemmelaget dressing. Bedre enn på restaurant!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 skiver loff
2 båt presset hvitløk
1 ss olje
1 stk. romanosalat i grove strimler
ca. 30 g parmesan i tynne skiver
100 g strimlet, stekt bacon

Dressing:
1 stk. egg - kokt i ett minutt
1 ss vineddik
4 ss olivenolje
ca. 1 ts sitronsaft
1 ts dijonsennep
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Skjær loffskivene i terninger og rist de i stekepanne med olje og den ene hvitløksbåten.

Lag dressingen direkte i serveringsbollen. Bruk gjerne en trebolle. Gni bollen inn med den andre hvitløkbåten. Visp sammen ingrediensene til dressingen og vend forsiktig inn salaten.

Strø over stekt bacon, parmesanost og brødterninger. Server straks.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag