Dagens rett: Bruschetta med tapenade

Deilig bruschetta med tapenade og bakt tomat.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 skive landbrød
1 båt hvitløk
4 ss olivenolje til pensling
16 stk cherrytomat, rød
2 ss olivenolje
2 ts grovt salt
4 ss tapenade
¼ potte frisk basilikum

Fremgangsmåte:

Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gylden stekeskorpe.

Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.

Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag